Fietsuitgiftesysteem Gelre ziekenhuis

De voltooiing nadert van het fietsuitgifte systeem bij het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn.

Eenvoudig kan met met een persoonsgebonden bedrijfspas een fiets lenen tijdens de verbouwing van de parkeervoorzieningen op het ziekenhuisterrein. Na aanmelding met deze pas en uitgifte van de sleutel via het sleuteluitgifte systeem is via een duurzame ledverlichting zichtbaar welke fiets beschikbaar is zo heeft men eenvoudig overzicht en gemak voor de gebruikers.

Diftar heeft dit project in eigen beheer met onze partners tot stand gebracht. De complete verzorging van het leveren en plaatsen van de stalling tot en met het leveren van de fietsen en het uitgiftesystemen was in onze handen.

Meer info over dit project en het uitgiftesysteem is via info@diftar.nl te verkrijgen.

Afvalbakken vervangen Onderwijsgroep Tilburg

Bij Onderwijsgroep Tilburg hebben we de afvalbakken mogen plaatsen in opdracht van Lune afvalinzamelsystemen. In een week tijd werden er 73 stuks vervangen voor het type Miro om afvalscheiding te kunnen starten bij alle locaties van de onderwijsinstelling. Buiten werd er niet aan afvalscheiding gedaan maar vanaf heden is dat nu wel mogelijk. Samen met onze partner Temmink Bouwprojecten uit Deventer is dit project succesvol afgerond.

Vernieuwde website!

Het heeft even geduurd maar de vernieuwde website is online! Tussen alle drukke werkzaamheden door hebben we hard gewerkt om de website compleet te vernieuwen. Er zitten zeker nog tekstfoutjes in en wellicht werkt alles nog niet optimaal maar laat ons dat gerust weten zodat we het kunnen aanpassen.

Leave a Reply