Afvalbakken van Diftar Outdoor Products voor een schonere openbare ruimte.

Afvalbakken in de openbare ruimte zijn onmisbaar voor een schone en leefbare omgeving. Diftar Outdoor Products biedt hiervoor een ruim assortiment outdoor afvalbakken.  Op basis van kennis en jarenlange ervaring en samenwerking met betrouwbare partners in de afvalbranche zijn deze afvalbakken ontworpen.

Duurzaam

Na veel research met onder andere ook duurzaamheid in gedachten is er besloten om de afvalbakken worden op duurzame wijze in ons eigen land te laten construeren en produceren. Oerdegelijke kwaliteit en klimaatvriendelijk!

Outdoor afvalbakken.

Onze outdoor afvalbakken zijn uitermate geschikt voor in de openbare ruimte van gemeenten, scholen, ziekenhuizen, architecten en het overige bedrijfsleven. De afvalbakken zijn mede dankzij hun vormgeving robuust en ‘hufterproof’. Dit werkt uitnodigend wat het inzamelen van zwerfafval bevorderd. De outdoor afvalbakken kunnen worden voorzien van diverse opties. Denk hierbij aan een asbak, tijdelijke (vuurwerk)afsluiting en communicatie.

Ook voor het plaatsen zijn er diverse mogelijkheden als bijvoorbeeld beugels, staanders, betonvoeten etc.. Bovendien zijn alle inzamelingsmiddelen leverbaar in diverse kleuren zodat ze ook perfect in uw huisstijl passen.

Afval inzamelen.

Het gescheiden inzamelen van afval in de buiten en openbare ruimte is steeds meer van toepassing en zeer belangrijk bij onze maatschappelijke doelstellingen. Naast adviseren welke afvalbakken geschikt zijn voor uw doel bieden we ook de mogelijkheid voor advies over afvalscheiding in de buitenruimte.

Maatwerk afvalbakken.

Wij denken graag met u mee om tot de juiste product oplossing te komen. Investeren in afvalbakken is een investering in een schonere, efficiëntere en duurzamere toekomst.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of kijk eens bij ons Assortiment. Samen nemen we door hoe wij uw gemeente, organisatie, vereniging etc., mobieler en schoner kunnen maken.

Geïnteresseerd in onze afvalbakken?

De slimste in afvalbeheer

  • Voor alle circulaire in- en outdoor inzamel producten
  • Samen met onze partner SSI Schafer leveren wij ondergrondse afvalsystemen
  • Diftar Infra plaatst en zet inzamelsystemen uit
  • Als techbedrijf leveren wij one-stop-shop-oplossingen of delen daarvan.
  • Levering van klantspecifieke inzamelmiddelen voor recyclebare producten 
  • Projectmatig advies en levering van afvalinzamelmiddelen

Neem vrijblijvend contact op

Nadat u het formulier succesvol heeft ingevuld, zullen we u binnen 2 werkdagen contact met u opnemen voor een totaal vrijblijvende afspraak.