Diftar Group B.V.
Uw probleem,
onze oplossing

Ontdek meer

Diftar Group: Diftar Data | Diftar Infra | Diftar TS | TwinXS | Diftar Outdoor Products

De naam Diftar staat voor gedifferentieerd tarief ofwel: de vervuiler betaald. Ruim 20 jaar geleden zijn we begonnen met het maken van hardware en software voor ondergrondse afvalsystemen. Deze basis is in de loop der jaren doorontwikkeld naar andere concepten zoals fietsverhuursystemen en complete toegangscontrolesystemen op Bouw & Infra projecten waarbij de nadruk ligt op de WKA wetgeving.

Inmiddels hebben we het oorspronkelijke bedrijf opgedeeld in diverse divisies met elk hun specialisme:

Diftar TS: biedt technisch specialistische oplossingen voor bijvoorbeeld fietsverhuur, ondergronds afvalbeheer en beheer en onderhoud aan deze en andere oplossingen. Met een vast team wordt snel en adequaat ingesprongen op uitdagingen.

Diftar Data: waarin alle data en software oplossingen zijn onder gebracht. Zowel front-end software alsmede embedded software is de specialiteit waarmee beiden een totaal oplossing bieden. De software kent geen grenzen en kan wereldwijd gebruikt en bediend worden!

Diftar Infra: is uw partner waar het gaat om het leveren van personeel, met name gerelateerd aan onze technische concepten. Nadruk ligt hierbij op technisch onderhoud, veiligheid op de weg, op en rondom de bouwplaats of bij het begeleiden van verkeer.

TwinXS: is uw partner voor het leveren van software en waarbij uw project inzicht krijgt in de gehele keten werkzaam op uw project. Hierbij worden alle vereisten pro-actief bewaakt op geldigheid en wordt gezorgd dat het project voldoet aan wet- en regelgeving (compliance). Hierbij zijn naar vele andere disciplines binnen uw project koppelingen aanwezig. Denk hierbij aan HR, Finance en Veiligheid.

Diftar Outdoor Products: is uw partner voor het leveren van duurzame outdoor en indoor producten. Door onze jarenlange ervaring en middels onze partners kunnen wij bogen op gedegen kennis en kunde van ons team. Als techbedrijf leveren wij one stop shop oplossingen of delen daarvan middels een projectmatig aanpak en advies. Ook voor het leveren van klant specifieke inzamelmiddelen voor afval of recyclebare producten is men bij ons aan het juiste adres.

Contact opnemen

Maak kennis met de vier divisies van Diftar Group BV

Fietsverhuursystemen

Samen maken wij uw project mobieler dan ooit tevoren

Toegangscontrole

Discrete toegangscontrole verzorgt uw selectieve toegang van een hardware, gebouw of locatie

Bouw en infra

Totale ontzorging bij (grote) bouwprojecten, infraprojecten en evenementen

Afvalbeheer

Van inzamelsystemen en electronica tot het leveren van personeel om de inzamelsystemen te plaatsen en onderhouden. Diftar is uw partner als one-stop shop firma.