De slimste in afval

  • Lune & Inter Design zijn onze partners voor alle circulaire in- en outdoor inzamel producten
  • Samen met onze partner SSI Schafer leveren wij ondergrondse systemen
  • Diftar plaatst en zet inzamelsystemen uit
  • Als techbedrijf leveren wij one stop shop oplossingen of delen daarvan.
  • Projectmatig advies en levering van afvalinzamelmiddelen
  • Levering van klantspecifieke inzamelmiddelen voor recyclebare producten

Diftar Outdoor Products heeft alles in eigen beheer om u, naast het leveren, geheel te ontzorgen met plaatsing en onderhoud van onze afvalbakken hierover informeren wij u graag verder.

Diftar Outdoor Products biedt een ruim assortiment outdoor afvalbakken aan welke op basis van kennis en jarenlange ervaring zijn geselecteerd. De afvalbakken worden op een duurzame wijze in eigen land geconstrueerd en geproduceerd real Dutch design en made dus.

Onze outdoor afvalbakken zijn uitermate geschikt voor in de openbare ruimte voor gemeenten, architecten en bedrijfsleven. De afvalbakken zijn dankzij hun vormgeving robuust en ‘hufterproof’ en uitnodigend wat het inzamelen van zwerfafval bevorderd. De outdoor afvalbakken kunnen worden voorzien van diverse opties (o.a. asbak, tijdelijke afsluiting en communicatie) alsmede plaatsingsmogelijkheden en zijn leverbaar in diverse kleuren.

Het inzamelen van gescheiden afval in de buitenruimte is steeds meer van toepassing en zeer belangrijk bij onze maatschappelijke doelstellingen. Naast afvalbakken bieden we de mogelijkheid voor advies over afvalscheiding in de buitenruimte en bieden we maatwerk afvalbakken. Wij denken graag met u mee om tot de juiste product oplossing te komen.

Wij kunnen u helpen!

Neem contact met ons op voor een totaal vrijblijvend aanbod. Samen nemen we door hoe wij uw gemeente, organisatie, vereniging etc., mobieler en schoner kunnen maken.

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op

Nadat u het formulier succesvol heeft ingevuld, zullen we u binnen 2 werkdagen contact met u opnemen voor een totaal vrijblijvende afspraak.