Dit is ons team

Ons team bestaat uit deskundige en professionele medewerkers die verantwoordelijk zijn voor wat ze doen en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Het is de bedoeling dat zij zich in de komende tijd op deze pagina aan u voorstellen.

Walter Hilligehekken
Directie

Walter Hilligehekken

'Samen met mijn vrouw Anneke ben ik de eigenaar van de Diftar Group. Waar ik meer het gezicht van de Diftar Group ben, werkt mijn vrouw meer op de achtergrond. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn zo divers dat het teveel is om hier even op te sommen maar het dagelijks leidinggeven en de gehele bedrijfsvoering behoren tot mijn kerntaken'.

Regelmatig bezoek ik onze projecten, ontmoet ik klanten en leveranciers maar nog leuker vind ik het om samen te zoeken naar praktische (bedrijfs) oplossingen want als de Diftar Group ergens sterk in is dan is dat het vertalen van 'problemen naar oplossingen door samenwerken'.

Anneke Hilligehekken
Directie

Anneke Hilligehekken

Samen met mijn man Walter vorm ik de directie van de Diftar Group. Daar waar Walter graag op de voorgrond treedt, ben ik vooral de achterkant van ons dynamische bedrijf. Ook mijn taken laten zich niet in één zin omvatten maar naast de algehele bedrijfsvoering behoren met name de administraties en boekhoudingen van de onderdelen van de Diftar Group tot mijn verantwoordelijkheden.

Mijn motto: 'Maak van iets geen probleem van want dan heb je er één bij'.

AHA Fotografie Diftar Group Almere Herbert Koekoek
Service Manager

Herbert Koekoek

Op Herbert kan je bouwen. Als hij aangeeft het voor je te regelen dan wordt het geregeld. Als ex-militair heeft hij voor hete vuren gestaan en er zijn weinig uitdagingen die hem boven zijn pet groeien.

Zijn motto: Samen zoeken naar oplossingen voor de uitdagingen waar je soms voor komt te staan!

AHA Fotografie Diftar Group Almere Edwin Zandhuis
Service Monteur

Edwin Zandhuis

Edwin komt uit de muziekwereld en weet als geen ander hoe belangrijk het is om flexibel te zijn! Hij houdt zich vooral bezig met het plaatsen van de OV-Fietslocaties in Nederland en Blue Bike in Belgie maar ook voor het onderhoud aan de ondergrondse afvalsystemen draait hij zijn hand niet om.
AHA Fotografie Diftar Group Egon Honingh004
Technisch specialist

Egon Honingh

Egon is onze trouwste collega! Al jaren werkt hij in ons team en hij zal nooit 'nee' zeggen. Hij is verantwoordelijk voor alles wat met verbindingen te maken heeft. En dan in de ICT zin. Hij zorgt ervoor dat bv de reinigingsdienst weet dat er een afvalbak moet worden geleegd maar ook dat de fietssystemen een seintje krijgen dat er een fiets uit het systeem gehaald kan worden omdat deze gehuurd is.
AHA Fotografie Diftar Group Almere Marcel Gevers
Planning & Operationeel

Marcel Gevers

Een enorm bevlogen en enthousiaste collega die weet wat er nodig is voor (veilig) werken op straat. Als hoofd coördinatie is hij mede verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen Diftar Infra. Contact onderhouden met uitvoerders, opstarten van (nieuwe) projecten, kwaliteitscontrole en ondersteuning van de planning en personeelszaken behoren tot zijn taken. Natuurlijk kom je Marcel ook regelmatig als verkeersregelaar op straat tegen want:

'Persoonlijk contact, weten wat er op de projecten gebeurt en hoe het met de collega's gaat, is voor mij erg belangrijk!'

AHA Fotografie Diftar Group Almere Victor Biver
Planning & Operationeel

Victor Biver

Samen met Marcel vormt hij het hart van Diftar Infra. Hij is verantwoordelijk voor de planning maar staat ook zeker zijn mannetje op straat! Opgewekt en altijd in voor een geintje maar voor hem geen grotere voldoening dan dat de planning 'dicht zit'!
Service medewerker

Sjoerd Hilligehekken

Inderdaad 'de zoon van'. Sjoerd studeert aan Hogeschool Windesheim maar draagt ook graag zijn steentje bij aan het familiebedrijf. Waar hij kan ondersteunt hij de afdeling 'Service'.
AHA Fotografie Diftar Group Almere Mark Vermeulen
ICT Architect

Mark Vermeulen

Mark is spin in het web van onze ICT. Verantwoordelijk voor diverse complexe software oplossingen vinnen de Diftar Group.
Diftar Group Wilco van der Zeeuw AHA Fotografie
Commercieel manager

Wilco van der Zeeuw

Door zijn jarenlange ervaring weet hij de wensen van de klanten optimaal te vertalen naar de mogelijkheden van onze diensten. De samenwerking met de klant en zijn behoefte staat hierbij centraal.
AHA Fotografie Diftar Group Ivor Herreveld
Software specialist

Ivor Herreveld

Samen met Egon staat hij garant voor een goed werkend backoffice. Real-time bewaking is helemaal 'zijn ding'.
AHA Fotografie Diftar Group Angelique van der Velden
Twin XS

Angelique van der Velden

Als Manager Operations & Support bij TwinXS is zij het kloppende hart van TwinXS. Snelheid en effiency karakteriseren haar.